Berita Harian, 09 Mei 2007 - Sidek Baba Prof. Dr (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Rasulullah SAW apabila ditanya oleh sahabat mengenai siapa lagi yang harus dipatuhi selepas Allah dan Rasul menyebutkan, Ibumu!