Utusan Malaysia, 28 September 2007 - Siti Shamsiah Md Supi (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Pensabitan nasab/identiti melalui DNA dikatakan mencapai ketepatan melebih 99.9 peratus yang hampir mencapai tahap yakin