Berita Harian, 07 Disember 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Institut kefahaman Islam Malaysia (IKIM), satu -satunya institusi penyelidikan yang memberi ruang dan peluang kepada pelajar di institusi pengajian tinggi (IPT) berdebat dan mengeluarkan pendapat bernas berkenaan isu ketamadunan Islam