Sinar Harian, 27 Disember 2007 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2007)
Banyak kemudahan yang disediakan kepada pengunjung.Antaranya kemudahan internet,pinjaman buku,buku fiksyen,koleksi buku bergambar,buku rujukan untuk calon PMR dan SPM serta permainan seperti monopoli dan sebagainya