Sinar Harian, 07 November 2007 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2007)
Hasrat untuk menanam minat membaca dalam diri anak-anak dan keluarga membuat Yahya Jamaluddin dan isteringa mengambil inisiatif menubuhkan sebuah perpustakaan mini di rumah mereka .