Sinar Harian, 23 Disember 2007 - Sarinah Mat Kasim (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2007)
Menjaga dan mengajar golongan OKU ini sememangnya memerlukan kesabaran dan memerlukan kekuatan mental yang tinggi.