Utusan Malaysia, 10 Oktober 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Banyak kelulusan diberikan bukan kerana keperluan kritikal tetapi hanya kerana pekerja asing menjadi komoditi yang mendatangkan wang panas dan keuntungan lumayan