Utusan Malaysia, 18 Oktober 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Ramai pemcaba talah meluahkan kekecewaan mereka terhadap kerajaan, pemimpin dan pihak berkuasa kerana tidak peka isu kebanjiran pendatang asing dalam ruangan forum, Utusan Malaysia sejak dua minng lalu.