Berita Harian, 21 Mei 2007 - Azrul Affandi Sobry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Walaupun pelbagai kempen dan peraturan antimerokok dilaksanakan, jumlah perokok di negara ini akan meningkat daripada 3.1 juta pada akhir tahun lalu kepada kira-kira 3.8 juta pada 2015 dan lebih empat juta menjelang 2020.