Berita Harian, 08 Oktober 2007 - Azrul Affandi Sobry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Seorang ibu mampu menjaga dan mencurahkan sepenuh kasih sayang terhadap berbelas orang anak, tetapi berbelas-belas orang anak belum tentu mampu menjaga seorang ibu, apatah lagi apabila ditambah dengan desakan suami atau isteri yang tidak rela hidup sebubung menjaga kebajikan ibu bapa yang sudah semakin memanjat usia tua.