Berita Harian, 12 Disember 2007 - Halina Mohd Noor (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Seandainya berlaku perceraian sedangkan perkahwinan tidak didaftarkan, mahkamah tidak dapat menerima permohonan cerai berkenaan.