Berita harian, 29 Oktober 2007 - Jamhariah Jaafar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Jika dulu orang melihat Terengganu sebagai antara negeri paling miskin di Semenanjung, namun bagi sesiapa yang baru menjejeakkan kaki ke negeri [enyu ini sudah pasti tidak akan percaya bahawa ia pernah melalui era getir terutama ketika dikuasai parti pembangkang sebelum ini.