Utusan Malaysia, 29 Disember 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Beberapa tokoh dan penganalisa politik menyifatkan kematian bekas Perdana Menteri Pakistan, Benazir Bhutto bakal menguatkan lagi kuasa militan di negara itu selaun mengundang konflik yang lebih besar.