Utusan Malaysia, 17 November 2007 - Noraini Abdul Razak (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Singapura gagal membuktikan ia mempunyai kedaulatan ke atas Pulau Batu Putih, Middle Rocks dan Sauth Ledge, rumus delegasi Malaysia pada hari terakhir pusingan pertama hujah lisan tuntutan bertindih ketiga-tiga pulau itu di Mahkamah Keadilan Antarabangsa (ICJ) di sini.