Berita Harian, 26 November 2007 - Norfatimah Ahmad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Penambahbaikan sistem penyampaian dalam perkhidmatan awam yang menjadi tumpuan Datuk Seri Abdullah Badawi sejak mengambil alih kepimpinan negara, mendapat pujian masyarakat berbilang kaum di negara ini.