Utusan Malaysia, 31 Oktober 2007 - Sivamurugan Pandian (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Sempena tahun keempat, beliau telah cuba meransang semula manifesto dan 12 gagasan yang dibongkar dalam ucapan dasar Presiden UMNO November tahun lalu