Berita Harian, 09 November 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Pwehimpunan Agong Umno kali ini berlangsung ketika negara baru merayakan ulang tahun ke-50 kemerdekaan. Perhimpunan ini juga perhimpunan Agung Umno pertamauntuk 50 tshun akan datang.