Sinar Harian, 14 November 2007 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2007)
"Suruhanjaya Perkhidmatan Awam memutuskan empat pegawai Perkhdmatan Awam Persekutuan dari Kumpulan Pengurusan dan Professional ditahan kerja serta merta mulai 5 November lepas sehingga diputuskan oleh mahkamah"