Sinar Harian, 16 Oktober 2007 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2007)
Pihak berkuasa tempatan (PBT) lain perlu berikhtiar sendiri bagi menjelaskan tunggakan hutang mereka dengan kedua-dua syarikat konsesi itu