Berita Harian, 19 Januari 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
"Pembinaan rumah mampu milik cermin kepada hasrat murni kerajaan memastikan rakyat menikmati menikmati rumah yang selesa dan selamat"