Berita Harian, 11 Mac 2008 - Azrina Sobian (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Penyelidik Universiti Leicenster menjalankan satu kajian berkenaan 'kegembiraan' di kalangan 80,000 responden dari seluruh dunia. Hasil kajian yang dibuat pada 2006 menunjukkan Denmark adalah negara yang paling 'gembira' untuk dihuni, diikuti dengn Switerland dan Austria.