Utusan Malaysia, 10 Mac 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Tun Dr mahathir Mohamad hari ini berkata bahawa pengantinya Datuk Seri Abdullah Badawi perlu memikul tanggungjawab sepenuhnya bagi kekalahan teruk yang dialami Barisan Nasional (BN) dalam pilihan raya umum semalam.