Utusan Malaysia, 12 Mac 2008 - Noraini Abdul Razak
Langkah seumpama itu penting supaya setiap parti dapat bekerjasama, saling menasihati dan pada masa yang sama dilihat oleh pengundi-pengundi mereka sebagai wakil terpenting kepada mereka