Sinar Harian, 26 Januari 2008 - Azie Yahaya (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
Kejadian jenayah yang berlaku sejah akhir-akhir ini amat membimbangkan. Hampir saban hari kia disajikan dan disogokkan dengan pelbagai kejadian jenayah yang boleh sahaja membangkitkan perasaan takut orang ramai terhadap tahap keselamatan awam khususnya di bandar-bandar besar.