Berita Harian, 12 Mac 2008 - Ahmad Naim Tahir (NSTP, 2008)
Tiga kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) dilabel sebagai kawasan majoriti Melayu bagi lokasi pinggir bandar Seremban, ibu negeri kepada Negeri Sembilan kerana jumlah penduduk Melayu yang ramai