Berita Harian, 30 Januari 2008 - Abdul Halim Yusoff (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
"Kepimpinan dan kakitangan awam ynag berurusan dengan Pemudah mempunyai kefahaman jelas mengenai bidang tugas, berketrampilan, beersopan dan sedia menerima perubahan. Ini adalah perkembangan yang sangat menakjubkan. Kami sungguh yakin perkhidmatan awam akan kembali mencapai kegemilangan"-G. Gnanalingham