Harian Metro, 9 Februari 2008 - Mohamad Sofee Razak (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Menteri Kebudayaan, Kesenian dan Warisan (KeKKWa) baru-baru ini, mencadangkan agar kerajaan memastikan sekurang-kurangnya 10 hingga 15 peratus pekerja sektor awam terdiri daripada bukan Melayu.