Berita Harian, 07 Februari 2008 - Masmawi Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Wanita masa kini sudah mencapai kejayaan memberangsangkan dalam pendidikan. Realitinya yang tidak boleh dinafikan, ada yang lebih berjaya daripada lelaki dalam bidang diceburi dan pencapaian itu mendorong lebih ramai wanita turut serta dalam pekerjaan.