Sinar Harian, 13 Januari 2008 - Nor Farhana Yaacob (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Pelbagai penyakit yang berkaitan dengan alam sekitar seperti denggi dapat dicegah sekiranya mendapat sokongan dan bantuan dari masyarakat dalam mengadakan pelbagai program kesedaran mengenainya.