Berita Harian, 11 Mac 2008 - Ridzuan Yop (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kini selepas tiga hari keputusan Pilihan Raya Umum Ke-12 diketahui, pakatan pembangkang yang menang majoriti mudah 31 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak, menemui jalan buntu untuk mencapai kata sepakat bagi menentukan siapa bakal menjadi Menteri Besar.