Berita Harian, 11 Mac 2008 - Magendran Rajagopal (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Keseluruhan jentera Barisan Nasional (BN) harus bertanggungjawab terhadap prestasi buruk pasrti itu dalam pilihan raya umum lalu, tanpa meletakkan kesalahan kepada Perdana Menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi seorang , kata bekas Timbalan Perdana Menteri, Tun Musa Hitam.