Mingguan Malaysia, 27 Januari 2008 - Shatriah Ismail, Dr (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Penyakit katarak atau selaput mata merupakan masalah penglihatan yang paling kerap dihadapi oleh warga emas di seluruh dunia amnya.