Mingguan Malaysia, 27 Januari 2008 - Nurul Anuar Kari (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
'Ubat tiruan dapat dijual murah dengan proses penghasilan dijalankan di dapur, tandas mahupun belakang rumah di samping penggunaan alat dan bahan yang murah serta tidak bersesuaian'.