Berita Harian, 17 Februari 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kerajaan akan membina 40,000 unit rumah kos rendah di seluruh negara, khusus untuk memenuhi keperluan golongan orang kurang upaya (OKU), ibu tunggal dan warga emas.