Berita Harian, 17 Mac 2008 - Zulzaidi Mahmod (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
"Secawan kopi, kalau kita tidak bubuh gula tentu rasanya pahit, gula yang diletak dan dikacau akan hilang, dan yang ada hanya manisnya," Inilah kata-kata saudara baru, Muhammad Amin Leong Abdullah dalam buku Islam Pilihanku.