Berita Harian, 29 Februari 2008 - Fazli Abdullah; Ahmad Che Doh; Azmi Md Deros Fazallah Pit; Johari Ibrahim; Tuty Haryanti Ahmad Rodzi (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
"Membasmi kemiskinan tegar adalah janji kerajaan dan diharap dicapai menjelang 2010. Kita juga mahu mengurangkan kemiskinan relatif"