Utusan Malaysia, 03 Mac 2008 - Wan Ramli Wan Muhammad (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Anda tidak perlu lagi ke Agra, India untuk melihat keindahan seni bina Taj Mahal yang dibina Maharaja Monghul, Shah Jahan atau ke Istambul, Turki bagi melihat keunikan Kompleks Suleyman jika semuanya kini sudah berada di negara ini.