Utusan Malaysia, 04 Januari 2008 - Abu Bakar Yang (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Manusia tetap diwajibkan merencana dan melaksanakan rencananya dengan setepat-tepatnya.Rencana yang rapi tetapi tidak dilaksanakan sebagaimana semestinya akan berakhir dengan kegagalan