Harian Metro, 06 Mac 2008 - Ahmad Nazri Mohamad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
"Saya nak bagi tahu Haniza, orang Taman Medan tak perlukan orang luar untuk perjuankan hak kami," demikian kata calon Barisan Nasional (BN) bagi Dewan Undangan Negeri (DUN) Taman Medan, Muniliza Hamzah pada calon lawannya dari Parti Keadilan Rakjat (PKR), Haniza Mohd Talha.