Utusan Malaysia, 14 Januari 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Saya menyokong penuh tulisan Nadzri dari Salak tinggi, Selangor dalam ruangan Forum baru-baru ini supaya bahasa Inggeris dalam Matematik dan Sains terus dikekalkan.