Berita Minggu, 24 Februari 2008 - Mohd Azis Ngah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Johor memang terkenal sebagai negeri yang melahirkan ramai golongan bijak pandai dan pejuang bangsa. Bahkan hasil titik peluh mereka diguna pakai masyarakat seluruh negara hingga ke hari ini.