Berita Harian, 25 Januari 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Lebih ramai wanita bakal menduduki pelbagai jawatan dalam sektor perlhidmatan awam tahun ini berikutan 80 peratus permohonan tahun lalu yang disenarai pendek Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) membabitkan golongan itu.