Berita Harian, 17 Januari 2008 - Amin Ridzuan Ishak (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Mungkin subsidi boleh diberikan dalam pelbagai cara dengan memberikan kain dan kos membuatnya ditanggung pekerja atau sebaliknya. Kami percaya, subsidi itu tidak bebankan kerajaan-Omar Osman, President Cuepacs