Berita Harian, 18 March 2008 - Wan Jailani Razak; Tuan Nazuri Tuan Ismail
Rakyat Selangor Menunggu dengan penuh minat barisan Ahli Mesyuarat Kerajaan Negeri (Exco) yang bakal diumumkan Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebelum Sabtu ini .