Berita Harian, 13 Januari 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Datuk Seri Najib Razak berkata, Malaysia berjaya menikmati pembangunan pesat dan menjadi negara contoh hasil kepimpinan negara yang bijaksana dan mempunyai visi, dibantu kakitangan kerajaan yang cekap.