Sinar Harian, 13 Januari 2008 - Laila Halilah Nasir (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
Sesuai dengan status negeri maju, Selangor mengorak selangkah lagi di dalam mempertingkatkan pertumbuhan ekonomi negara negeri melalui pembinaan Taman Sains Selangor 2(SSP2)