Sinar Harian, 11 Januari 2008 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
Oarng Melayu khususnya diseru supaya bijak dan mempunyai kualiti dalam berpolitik kerana bilangan yang ramai sahaja bilangan yang ramai sahaja tidak tidak cukup untuk memperlihankan leluatan.