Berita Harian, 7 Februari 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Cadangan supaya pekerja warga asing mendaftarkan diri di balai polis berhampiran tempat mereka bekerja, sebagai langkah mengatasi masalah jenayah setempat walaupun nampak mudah, perlaksanaannya nanti, jika diluluskan kerajaan mungking berhadapan dengan pelbagai kesulitan.