Utusan Malaysia, 16 Januari 2008 - Sivamurugan Pandian (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Adunan pelbagai latar belakang calon di bawah parti yang bertanding dan sejauh mana isu yang dikemukakan dapat difahami oleh pengundi akan melakar pilihan raya kali ke-12.