Utusan Malaysia, 7 Januari 2008 - Khairusy Syakirin Has-Yun Hashim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Ketuka penulis menunggu giliran untukmenggunting rambut, terdapat beberapa buah majalah yan diletak bersahaja di tepi kerusi menunggu. Sudah tentunya banyak majalah hiburan juga komik.